Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Ocenění pro Blanku Moráčkovou

Na konci letošního července odchází do důchodu Mgr. Blanka Moráčková, dosavadní ředitelka Základní školy Bratrství Čechů a Slováků v Bystřici pod Hostýnem.  

Paní ředitelka byla jmenována do funkce 1. srpna 1999. V době jejího působení došlo ve škole k množství výrazných pozitivních změn. Škola byla postupně rekonstruována, vybavena bezbariérovými vstupy, informačními technologiemi, modernizována byla výuka, zřízena řada odborných učeben, vytvořeny podmínky pro integraci žáků se speciálními vzdělávacími potřebami. Mnohé bylo díky paní ředitelce vykonáno v oblasti poradenství a prevence výskytu sociálně patologických jevů – od roku 2005 je na škole zřízeno poradenské pracoviště. ZŠ Bratrství letos počtvrté obhájila titul Ekoškola, žáci dosahují každoročně pod vedením svých pedagogů skvělých výsledků v soutěžích a olympiádách, bohatá je nabídka zájmových kroužků, sportovních kurzů a tradičních akcí, které škola pro své žáky a jejich rodiče pořádá.  

 
Česká školní inspekce ve své zprávě ze dne 19. 3. 2015 vysoce ocenila působnost paní ředitelky Blanky Moráčkové v ZŠ Bratrství Čechů a Slováků v Bystřici pod Hostýnem. Za její dlouholeté působení ve funkci a práci vykonanou pro školu a město jí poděkoval při osobním setkání také starosta města Zdeněk Pánek.

msch



Design By Macik