Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Kopaná

Okresní fotbalový svaz v Kroměříži uspořádal halový turnaj přípravek. Turnaj mladší přípravky se konal v Morkovicích a starší přípravky ve Zdounkách. V Holešově pak soutěžili mladší žáci. Nejvíce branek v tomto turnaji nastřílelo družstvo Bystřice pod Hostýnem. Odneslo si tak za odměnu nový míč Brazuca.

Pořadí dle počtu vstřelených branek: 1. Bystřice 21, 2. Holešov 16, 3. Lutopecny 6, 4. Prusinovice a Bezměrov, oba 4, 6. Těšnovice 2.


Na valné hromadě FK se hodnotila práce oddílu za rok 2014 a nastíněna byla další činnost v roce 2015. Předseda klubu R. Ondroušek také poděkoval trenérům funkcionářům za práci pro oddíl. Zhodnotil zimní přípravu mužstev. Pokud jde o A tým mužů, velmi by potěšilo umístění do 3. místa v tabulce krajského přeboru. Byli také vyhlášeni nejlepší hráči mládežnických mužstev za rok 2014 v jednotlivých kategoriích: mladší přípravka – Tomáš Hošťálek, starší přípravka Tomáš Kotas, mladší žáci – Tomáš Ovčačík, starší žáci – Tomáš Kocman.

14. 3. se konal halový turnaj o pohár předsedy ZFS v Otrokovicích. Startovalo se ve dvou kategoriích. Ve věkové skupině V 11, roč. 2004 a mladší, byli za náš oddíl do okresního výběru nominováni: T. Kotas, Erik Hrdlička, David Hanzlík. Za V 12, roč. 2003 a mladší, Erik Schőnwalder, Tomáš Ovčačík a Pavel Dubák.

V příštím čísle už budou známy sestavy u dvou oddílů mužů A a B a také první výsledky jarních odvetných zápasů. Aktuální informace jsou vždy ve vývěsní skříňce fotbalového klubu.

Alice Ottová



Design By Macik