Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Memoriál Karla Kurečky

Dne 3. září 2013 se po roce opět uskutečnil v tenisovém areálu v Bystřici pod Hostýnem již 6. ročník tradičního tenisového turnaje Memoriál Karla Kurečky ve čtyřhrách, pro hráče nad 60 let a hráčky nad 50 let.


I když nám letos moc nevyšlo počasí, sjelo se do Bystřice 48 hráčů a hráček z celé Moravy a Slovenska. Během ranního deště,  po rozlosování soutěže, všechny účastníky přivítal starosta města Mgr. Zdeněk Pánek a manželce Karla Kurečky byla předána kytice. Po dešti byly po velkém úsilí a za pomoci i hostujících hráčů kurty zprovozněny a tuhé boje ve skupinách a později i v pavouku mohly začít. Finále celého turnaje už se dohrávalo za umělého osvětlení, ale nikdo z hráčů nechtěl zápas odložit.


V hlavní mužské kategorii již potřetí za sebou zvítězili hráči z Přerova Antonín Rygál a Jaroslav Kohout. V ženské kategorii si vítěznou trofej také již potřetí odvezly hráčky z  Kroměříže Libuše Vymětalová a Michaela Jadrníčková. Největší sympatie ale získali hráči nad 70 let, mezi nimiž byl nejstarší jednaosmdesátiletý Oldřich Nosek z Rožnova pod Radhoštěm.Všichni zúčastnění sportovci se shodli na tom, že tyto akce pro starší ročníky je potřeba udržet a spíše je rozšiřovat.

František Krejčiřík, tenisový klub Bystřice pod Hostýnem



Design By Macik