Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Kopaná

18. 8.  Návojná – Bystřice pod Hostýnem, dorost  4:0
21. 8. druhé kolo poháru Zlínského kraje  

Chropyně – Bystřice pod Hostýnem, muži Bystřice pod Hostýnem 2:2,  branky Suchánek na pokutové kopy 5:6  (postupujeme do čtvrtfinále)

24. 8. Bystřice pod Hostýnem, muži – Velké Karlovice 5:3 (4:2), branky Matějka, Krajcar 3, Kušík.

Houževnatý soupeř při hře dopředu. Měli jsme ale v první půli převahu, která se projevila už v 7. minutě  brankou Matějky,  za 2 minuty přidal další Kušík. Pak přišla chyba v obraně a dostali jsme gól do odkryté  brány. Dvěma slepenými dalšími góly jsme se nakonec opět dostali do hry. Až v samém závěru první půle jsme neúspěšně čelili pokutovému kopu hostů. Zbytečně zdramatizovaná druhá půle nás připravila o vyšší vítězství. V 61. minutě jsme museli čelit dalšímu pokutovému kopu hostů a už to bylo pouze o jednu branku. Štěstí se ale tentokrát přiklonilo k nám. V 82. minutě opět trefil Krajcar a dovršil tak svůj hetrik v zápase. Body zůstaly doma a to je důležité.    

1. 9. Vigantice – Bystřice pod Hostýnem, muži 1:1 (0:1), branka Matějka.
Už v úvodu zápasu v 9. minutě jsme přišli po zákroku na domácího hráče o vyloučeného Kušíka na ČK. I přes toto vyloučení jsme měli značnou převahu v poli, domácím paradoxně přesilovka nesvědčila a nenašli do poločasu recept na naší hru. Naši hráči hráli zodpovědně a soustředěně. Ve 40. minutě jsme dostali výhodu  pokutového kopu po nedovolené hře rukou domácího hráče. Matějka bezpečně proměnil a poločasový výsledek tak byl pro nás. I v druhé půlce jsme měli gólové příležitosti, ale ty zůstaly nevyužity. V 68. minutě se podařilo domácím vyrovnat golem z hlavičky střídajícího hráče..V 76. minutě pak byl nařízen proti našemu mužstvu pokutový kop, ke kterému se postavil zkušený Kučera. Ale náš brankař Trochta střelu zachytil, a stav tak zůstal nezměněn. Cenný bod a velká pochvala mužstvu za předvedený výkon při hře v oslabení. 

1. 9. Štítná nad Vláří   – Bystřice pod Hostýnem, starší žáci  3:0      
1. 9. Štítná nad Vláří   – Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci  3:0
7. 9. Bystřice pod Hostýnem, muži – Boršice 1:1 (1:1), branka Krajcar.
Hlavně zásluhou Matějky jsme byli v prvním poločase aktivnějším týmem. Tento hráč táhl většinu útočných akcí. Ve 37. minutě  Matějka  poslal míč Krajcarovi a ten skóroval za záda hostujícího brankaře. Ovšem hosté těsně před přestávkou, dalo by se říci téměř s hvizdem rozhodčího, vyrovnali. Druhá půle patřila hostům, kteří převzali iniciativu, byli bojovnější a důraznější. Šance pak byly na obou stranách, ale domácí si remizu udrželi. Pochvala dorosteněckému brankáři Konečnému za zdařilou premiéru  v zápase mužů v zastoupení  za nepřítomného Trochtu.                                   

7. 9. Bystřice pod Hostýnem, starší žáci – Juřinka 2:7, branky Franěk 2.     
7. 9. Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci – Juřinka 6:3, branky Franěk 3, Hošák, Nezhyba, Maťa.

Dohrávka:
Bystřice pod Hostýnem, starší žáci – Hulín  0:1         
Bystřice pod Hostýnem, mladší  žáci – Hulín  1:2, branka Žiška.

11. 9. čtvrtfinále  poháru Zlínského kraje
Březnice  – Bystřice pod Hostýnem, muži 1:4 (1:3), branky Suchánek, Zapletal, Krajcar.  Semifinále bude na programu na jaře, včas bude prezentováno.

14. 9. Provodov – Bystřice pod Hostýnem, muži 1:7 (1:4), branky  Krajcar, Zapletal, Zámorský 3, Kušík, Dluhoš. Zápas hraný v netradičním ranním čase na podmáčeném terénu na hraně regulernosti a za stálého deště. I když pro nás zápas nezačal dobře, už v 5. minutě jsme dostali gól, přesto se nám podařilo za 4 minuty vyrovnat a dokonce poločasu přidat další 3 góly. Soupeře jsme jednoznačně přehrávali svojí kombinační hrou, o čemž vypovídá výsledek utkání. Mužstvo i na těžkém terénu podalo výborný kolektivní výkon.

                                                                                                                                                   
                                               
 ALICE OTTOVÁ



Design By Macik