Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Z redakční pošty

Přestože se léto se hbitě vzdaluje, vrátíme se k němu na skok v děkovném dopise spokojené uživatelky bystřického koupaliště.

Chtěla bych poděkovat za městské koupaliště v Zahájeném. Nebyla jsem tam několik let, až letos, a nedá mi to, musím poděkovat všem, kteří jeho hod zajišťovali. Voda byla průzračná, s teplotou 26 stupňů,  skoro jako v moři. Příjemná pokladní, plavčíci i plavčice. Dokonce polévali chodníky před bazénem studenou vodou, aby návštěvníky koupaliště nepálily sluncem rozehřáté kachličky do nohou. WC bylo čisté, zásobené toaletním papírem i ubrousky na ruce, všimla jsem si jen jediné chybičky – nad umývadlem vypadával kohoutek. I převlékací kabiny byly vpořádku, ocenili jsme i židličky, kam se dalo odložit oblečení. Vhod přišel i dobrý bufet s občerstvením. Díky barevným proužkům na ruce bylo možné i odejít z areálu koupaliště do restaurace Zahájené nebo na skok domů a zase se vrátit bez opětovného placení.
Doufám, že bystřické koupaliště bude stejně příjemné i příští rok, a hlavně stále cenově dostupné pro seniory. Vřele doporučuji!

M. Němečková, Bystřice pod Hostýnem 



Design By Macik