Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Házená

Do jarní části soutěží vstupuje náš tým s minimálními změnami, s cílem udržet druhou příčku tabulky, a hlavně pokusit se znepříjemnit vedoucímu týmu Zlína roli favorita. Chceme odvetu za naši domácí prohru z podzimní části (20:22). V týmu panuje velká spokojenost, že se podařilo udržet brankáře Tomáše Janů ze Zubří, a jednání probíhají také ohledně Martina Bobála, dvojky na místo gólmana. Hostovat v extraligovém Přerově bude nadále Radovan Tiller.


V těchto dnech skončila nutná tréninková fáze nabírání kondice a hráči už pilují techniku hry pro jarní kola. Momentálně je v týmu vysoká nemocnost, a proto jsme nabízené turnaje odmítli. Za sebou máme přípravný zápas s extraligovým Zubřím, kde oběma mužstvům šlo hlavně o procvičení herních akcí a sehranost týmu jako celku. Dále nás čekají přípravné zápasy s extraligovým Přerovem a naším ligovým soupeřem Zlínem. 

Rozpis domácích zápasů pro jarní část 1. ligy mužů A     24. 2. v 10.30  Bystřice pod Hostýnem – Karviná B,  10. 3. v 10.30  Bystřice pod Hostýnem – Chemička Ústí n. L.,   24. 3. v  10.30 Bystřice pod Hostýnem – Litovel,   21. 4. v 10.30 Bystřice pod Hostýnem – Náchod,   5. 5.  v 10.30 Bystřice pod Hostýnem – Olomouc,  12. 5.  v 10.30 Bystřice pod Hostýnem – Chodov.    

Aktuální zprávy sledujte v oddílové skřínce ve městě.    

Alice Ottová



Design By Macik