ARCHIV MUBPH.CZ

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Občanská poradna v Bystřici p.H.

Občanská poradna Vsetín, kontaktní pracoviště Bystřice pod Hostýnem poskytuje zdarma poradenství v různých oblastech. Hledáte pomoc při zadlužení? Pomůže vám vyhlásit OSOBNÍ BANKROT neboli ODDLUŽENÍ podle insolvenčního zákona.  Realizuje také projekt SPOTŘEBITELSKÉ PORADENSTVÍ, jehož cílem je informovat občany o právech a povinnostech při nákupu zboží a služeb, poskytovat rady v oblasti spotřebitelské, zejména pokud jde o reklamace či vymáhání spotřebitelských práv, a posílit informovanost občanů ohledně předváděcích zájezdů a předlužování prostřednictvím spotřebitelských úvěrů.

Občanská poradna pomůže řešit také problémy související s RODINOU A MEZILIDSKÝMI VZTAHY. Co dělat, když odejde partner a nepřispívá na děti, jaké je právo prarodičů na styk s vnuky, vzájemná vyživovací povinnost manželů, jak postupovat při sepsání návrhů na rozvod, úprava poměrů k nezletilým dětem a další problémy.

Potřebujete-li poradit, neváhejte a přijďte! Poradna vám může pomoci každý čtvrtek v lichém týdnu na Městském úřadě v Bystřici pod Hostýnem, budova v ulici 6. května, kancelář odboru sociálních věcí, vždy od 8.00 do 15.00 hodin.
Kontakty: tel.: 774 262 243 , e-mail: vkci@vkci.cz, web: www.vkci.cz



Design By Macik