ARCHIV MUBPH.CZ

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Úspěchy bystřického karate na Světovém šampionátu

Dne 26.10.2014 v Ženevě (Švýcarsko) se zúčastnil tým dětí z klubu Karate Bystřice pod Hostýnem Světového poháru dětí “Children for Peace”, kterého se zúčastnilo více než 300 závodníků ze 13 zemí. Naši závodníci (Nikolas Bubela, Vašek Smékal, Jakub Neradil, Klára Škařupová a Viktor Škařupa), podali svůj maximální výkon a nasazení v kategorii KATA, KATA-TEAM a EN-BU. Přesto, že se neumístili na medailových pozicích při tak obrovské konkurenci dětí, výborně reprezentovali klub Bystřice pod Hostýnem.

V kategorii EN-BU se umístili na 5.místě Vašek Smékal 6.kyu a Jakub Neradil 6.kyu v těžké konkurenci s hnědými pásky 1.kyu z celkem 9 týmů.

Dále v kategorii EN-BU, Klára a Viktor Škařupovi 6.kyu bojovali ze všech sil se staršími závodníky 4.kyu, což byla velmi těžká konkurence a nepodařilo se jim dostat do finále.

Stejně tak v kategorii KATA, Klára Škařupová 6.kyu se utkala s hnědými pásky až do 1.kyu, kde se jí nepodařilo prosadit. I tak ale podala úžasný výkon a ukázala, že umí bojovat!

Jakub Neradil se dokázal v kategorii KATA prosadit až do repasáže, kde už bohužel neměl tolik štěstí a nepodařilo se mu změřit své síly s vítězy a získat medaili.

Viktor Škařupa měl obrovskou šanci se prosadit ve své věkové kategorii v soutěži na praporky, kde skončil s výsledkem 2:3 a neměl možnost si své síly porovnat s medailisty z důvodu jiného systému repasáže. Je to veliká škoda, protože jeho nasazení a výkon byl srovnatelný s vítězy.

Vaškovi Smékalovi a Nikolasovi Bubelovi, se přes těžkou konkurenci nepodařilo v kategorii KATA prosadit a získat tak medaili a stejně tak v KATA TEAMU s Jakubem Neradilem, přesto, že podali svůj největší výkon a snažili se tak co nejlépe reprezentovat svůj klub a karate team ČR.

Děkujeme za velikou podporu rodičům závodníků, doprovodu a všem přátelům klubu TJ Bystřice pod Hostýnem, kteří mysleli na naše závodníky a podpořili je.

 

Více na http://www.karate-bystrice.cz/

 



Design By Macik